ELEMENT POHLAVÍ
Noční můry,
hranice nemožného.
Děsivé stvůry,
ve stádiu pokročilého.
Okno do mysli,
dveře do jiné dimenze.
Neuvěřitelně nepochopitelné smysly,
osobní emociální tenze.
Rozcestník ,
mozková příhoda.
Mezník,
osud čí náhoda.
Lineární transformace,
v číslech a přímek pocitů.
Vzpomínková izolace,
defektních hermafroditů.
Člověk………….,
dežaví.
Člověk………….,
element pohlaví.
Přečteno 369x
Tipy 19
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, Mbonita, Oťas, Květka Š., Gabrielle, Jiná, Dračičák, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)