HLUŠÍ A SLEPÍ
Paranoia,stihomam,
fůze psychotických bludů.
Konspirační teorie k oponám,
sebezáchovných ego pudů.
Regrese ……co ve mně…..ústup,
v zóně nirvány,
Recese……..čistá země…..postup,
nesmyslné lži zkonstruovány.
Hluší a slepí,
převtěleni do lidí.
Bláhoví a němí,
proč to nevidí!!!
Etika a morálka,
při vstupu na stezku nenávratu.
Emocionální válka,
psychicky narušených diplomatů.
Přečteno 359x
Tipy 21
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, Mbonita, Oťas, Květka Š., Gabrielle, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)