Svatební
Anotace: jen takové zamyšlení po svatbě...
Včera volný jako pták
a dnes?
Už ženat.
Jedno tělo, jeden duch,
snad ten krok
nezapráší vzduch.
Co čistý, vlahý zatím je,
exhalace nudy neznaje.
Snad způsobý jen jeho víření,
co v lehký vánek se promění.
Ve vánek co hladí tvář,
dotyky po kterých se usmíváš.
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)