Anotace titulku
Seru už na všechno… Hovno
… Nic už nemá smysl.
Všechno je nic a nic je rovno
Tomu co zatížilo mou mysl.
Vinni jsme jen tím,
co vzbudili jsme v ostatních.
Jestli se směji, slzy roním?
Ha i v slzách je ukryt smích!
Seru už na všechno…Kurva
… jděte všichni někam.
Kotě když hraje si na lva.
Čum, div se je to klam.
Nic není skutečné, nic není fakt.
A nic je to co v rukou ti zbude.
Prázdný, bezvýznamný akt
Směšný, svěšený jak ty úde.
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, James Libustka, la loba, slečna.závist, Viva La Roma, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)