Cestou domů
Uvnitř..duní tlukot srdce,
prudce mění se dění
Padám v porozumění
Oheň bere dech, když hoří
Člověk..sám sobě světlem
S andělem po svém boku
jde..
na cestě životem..sám..
Bez touhy po konci
Objevení drahých kovů,
zanechám..za sebou..
Když přicházím na louku
rozkvetlou, a usedám..v prach
Přečteno 270x
Tipy 35
Poslední tipující: enigman, Gabrielle, Bíša, vodnař, Helena Lovecká, Alien.v.v.s., Danga, NikitaNikaT., la loba, Kars, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)