Blues pro pět hladových bříšek
Anotace: ...k nasycení vyhladovělých je někdy zapotřebí kouzel a čar...
Dlaň plná namlsaných bříšek
na pokrývce usíná
Srdce obavami líná.
Nevyhlazená když
-v papilárkách prach.
Po požáru dlaní
nezaměstnaný strach..
Až probudí se
nedají pokoje
kamenné římse
pírkům ptačím
Nelibě nesou prostoje
Tichu zvoní hrana
Duše ustaraná.
ztěžka míchá v míse
křidélka probuzené rzi,
dumajíc-jak nakrmit je,
stále hladová
zvídavá
a netesaná ?
Okousané otazníky
a...
Jednohlasné „huraraááá“
Usneseno fórum vzruchů
co koná ale nekárá...
Po špetkách přidat
příležitost,
oko za oko
rub i líc
dostředivou sílu
puškvorcovou touhu
všechno a nic
daleko i široko...
...a dost.
Tohle stačí
leckterému spáči....
..okamžik napětí-
a ejhle---vytoužené finále!
Kožíšek zvířecí
s kapsou plnou petrklíčů
otvírá klec po kleci...
Bříška měly namále
a ted si zase vrní
Únava vábně brní
*
*
Sladký hříšek.
Snová Nirvána.
Bilance bříšek :
„Uspána.“
Přečteno 434x
Tipy 45
Poslední tipující: Marcone, Sladkalu, TetaKazi, Kapka, BLUE-from-the-NIGHT, James Libustka, René Vulkán, la loba, Lucijena, šuměnka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)