Půjč mi své peří...
Anotace: Chlubit se cizím peřím a přisvojit si zásluhy jiných...to JE lidská vlastnost !
Půjč mi svou víru v život,
neb odvahou chudý já jsem.
I trochu štěstí přišlo by vhod,
bych zaplašit mohl zlý sen...
Půjč mi svou morálku !
Je čistá, ni skvrny.
Mou, kat umazal na špalku
a páchne z ní pocit viny...
Půjč mi ! A myslím to vážně,
svou důstojnost, prosím Tě snažně.
A splácet ? Nehodlám ! To už víš...
Já bohat jsem darem Tvým, Ty chudý již !
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Danga, Pevya, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Hroner
Komentáře (2)
Komentujících (2)