Velký dík od vnoučat...
Dětství bývalo krásnější,
my bývali šťastnější.
Dnes už jsme dospělí.
Dnes už jsme Ti,
jimž jsme se smáli potají.
Avšak v každém z nás
ten kousek ďáblíka zůstal.
Nikdo nám už nevezme
toho, kdo se nám v dětství
do kůže dostal.
Píšu to za sebe,
píšu to za NĚ.
Ono je to jedno,
všichni to určitě cítíme stejně.
Babičko, dědečku, Joshuacku,
děkujeme,
bylo to dětství,
ty prázdniny,
s vámi krásné.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (0)