ZHMOTNILI ČAS
Čas není přesně určen,
Nevíme….kolik si ho můžeme vzít.
Život není přesně předurčen,
Nevíme….jak sním manipulovat,jak ho mít.
Vše je relativní,
v číselných kódech.
Nekonečno je spekulativní,
talentování skladatelé hledají ho v tónech.
Vpisují ho do not,
Snaží se zaznamenat jeho víšku a hloubku.
zvuky vytvořené s hmot,
nitek,pavučin a chloupků.
Umělci…….
vtesali ho do soch,
jako Michelangelo svého Davida,
který zajistil mu nesmrtelnost.
Malíři…….
co malovali na hedvábná plátna,
jako Leonardo Poslední večeři.
která zajistila mu věhlas a slávu.
Oni to dokázali!!!
zastavili………….,
uvěznili………….,
zhmotnili………čas.
Přečteno 255x
Tipy 13
Poslední tipující: Danga, la loba, hašlerka, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, zenge
Komentáře (2)
Komentujících (2)