BEZE SLOV
Poselství grálu,
ohnivé oko mayské civilizace.
Řečičky intelektuálů,
myšlenková legalizace.
Divadelní rekvizity,
obviněny s idealizace.
Zvířecí práva zneužity,
jen záhuba a frustrace.
Averze k lidem,
podvědomá obrana….únik.
Pravda nad vínem,
nechtěná agrese….republik.
Prezident,král,politik,
Misantrop.
Strůjce,obhájce,kritik,
beze stop…..beze slov!
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, la loba, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (0)