z pavoučí sítě
.
klapky na piáně
uvíznuté v ránech
navzdory černé a bílé
přinášejí chvíle
co zní milionem barev
melodie za krev
a srdce metronom
chrám je strom
a strom zas chrám
čas ti bude dán
co tančí mezi notami
na skla i na rámy
slunce zas svítí
z pavoučích nití
lehoulince utkaná
od večera do rána
tiše bude znít
černá a bílá hudební nit..
.
http://www.youtube.com/watch?v=tK2z1G20_9U&ob=av3e
.
Přečteno 554x
Tipy 64
Poslední tipující: Robin Marnolli, Sweet KiWi, Dygi, Maro Deives, Verena, P.Z., stmivani.na.lepsi.casy, stryc, Gabrielle, Bona, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)