Myšlenka
Anotace: trochu komplikovaná...její vnitřní myšlenka je asi jasná jen mě, protože vím při jaké příležitosti jsem ji psal
Myšlenka
Lapen na listu papíru
Nevím kam
Ve svém obleku na míru
Kterou cestou se dám
Ztracen mezi znaky
Nesouvislého významu
Jsou zrezivělými vraky
Romantického záznamu
Jsem chycen v té myšlence
Co rozpila se ve sklence
Překonávám další věty
Nebezpečné
V nich objevuji nové světy
Krásné, věčné
Myšlenka, co rozpila se ve víně
Chci spočinout ve tvém klíně
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, NikitaNikaT., James Libustka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)