Anotace: Víra je velice ošemetná záležitost... Je to spíš takový výkřik do tmy...
Pěkně napsané. Děkuji za odpověď. Já říkám že když už před někým utíkat tak před sebou samým.
06.04.2011 07:25:00 | kasparoza
kasparoza: Hm, zajímavá otázka. Věřím sobě v určitých situacích, ale jindy bych zase za sebe nedala žádnou část svého těla do ohně.
04.04.2011 21:04:00 | Elizabeth
Věříš sama v sebe? Nebo aspoň věříš sama sobě? Dala by jsi za sebe ruku do ohně?
04.04.2011 14:27:00 | kasparoza