já jsem dospěl k velký filozofii: všechny sračky, kterejma se brodíme jsou na Zemi- dokonce jen na povrchu a ne všude na něm, pravda moh by přilítnout nějakej meteorit- to by bylo takový hovno z vesmíru... ale to ostatní a jinde je nám tak nějak jedno (konec velké filozofie) :-)
31.10.2010 11:14:00 | ewon