šeptám "spomaľ"
Byl jsi u mě, já to vím,
chodíváš v ty chvíle,
kdy nespím, ni bdím
A zase to bylo slastné,
jak se mi hruď
stoupajícím krásnem
jak luk napne
a pak se všechno rozsvítí
a spojení jsme
já a ty ...
Šeptám "spomaľ",
ale už je pozdě,
už jsou všechny srnky
ve svém hvozde
A chvíle
tiše
doznívá
mlha něhy
nás zalila
http://www.youtube.com/watch?v=sjWgolcSyRY
Přečteno 395x
Tipy 42
Poslední tipující: fuu, Gabrielle, Bíša, umělec2, šuměnka, P.P.S., James Libustka, Holis, Iv, L. Šebestián Borský, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)