Střípky opilého alterega
Anotace: Sedmička červeného, tři piva a pár drinků bloody mary... tak co byste chtěli?
Přemysl uzřel Kateřinu
dostat chtěl ji pod peřinu
ona však vdaná je ňáký ten pátek
čert ji vem!
najde si dalších šest Katek...
(...)
poslanec umírá krvavý v příkopu
pomůžu? zachráním? nebo ho dokopu?
noha mi sklouzává po vlhkých kopřivách
dopadám na měkké - cítím se jak ve snách...
v žaludku promíchám veltlínskou pálavu
a všechno vybleju týpkovi na hlavu
poslanec najednou jakoby chápe!
segedín z neděle z vousů mu kape
(...)
Jiří mi namíchal pitíčko z rajčátek
vrávorám po chatě x kroků nazpátek
snad hodinu jsem těžce sral
do kalhot jež mi věnoval
plazím se k latrině ze dřeva sbité
a volám do noci "čůráci, pijte!"
(...)
Mysl má skládá tu básně,
kus po kousku, jako lego.
To však nejsem já, skrz opilost vím jasně!
... to je mé opilé alterego!
Přečteno 1075x
Tipy 16
Poslední tipující: brooklyn, Radek.oslov.Šafárik, Niky88, Bíša, dream in emptiness, Sladkalu, Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, ewon
Komentáře (7)
Komentujících (6)