Provázaní
Večerní vláha orosila mé čelo
Tys projel Paříží jak Chiron
A dobře ti to jelo
na zteč...
V soumraku zimy
za-brzdíš přede mnou
Jsi muž
tak stejný a tolik jiný
Najdeš mě u zrcadel
rozbitou na střepy
Tím se moc nemění
nastane zatmění
Snad držíš moji ruku správně
fakticky jsi jen ve snění
Jazyky naše v chladném šeru
horce naráží do tváří
Přečteno 384x
Tipy 25
Poslední tipující: enigman, Bíša, Paulín, Holis, la loba, Agniezka, PIPSQUEAK, jedam, labuť, Myrja, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)