Koloběh štěstí
Chvíle štěstí - tolik hřály,
kde jsou teď? - Někde v dáli,
za horami, lesy tmy,
najdeš opět tyto dny.
Nechoď za nimi!nehledej jich tam!
je to dáno - máš být sám!
Jednou příjdou třeba zas,
chce to jedno,chce to čas
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Lamorte, Agniezka, CULIKATÁ, la loba
Komentáře (0)