Když dva se rádi mají..
Anotace: ze života..z každé rodiny.. kdy spolu oba zůstanou..protože děti..
Když dva se rádi mají,
tak v lednu je jak v lednu
a v máji jako v květnu
Žijí si spolu, a stavěj vzdušný zámky a nevšímaj si, že druhý nebo či snad ten první dívá se na vše už z pěkné dálky..
A tak si spolu žijí
a navzájem jeden druhému lže
a oba tomu ochotně věří
vždyť za to PŘECE ani jeden nemůže
Až první nezvaná sms, co do noci tiše zasvítí..
První neblahé tušení, že vzdušné zámky se v mlze ztácejí..
Že dohořívá společná svíc
A kdo za to ale může víc?!
Ona či on?
Vždyt ona s ním PŘECE nechtěla už tak často spát..
A tak si spolu stejně žijí dál
i když si už nevěří
Na vzdušné zámky hypotéku totiž splácejí
Hlavně že děti, mají si kde hrát..
že táta má mámu pořád rád
nebo máma tátu?!
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, vodnař, CULIKATÁ, la loba, synanceia
Komentáře (0)