Zeměpisná
Anotace: zase jedna další ...
Rovnoběžky chodí pěšky do kavárny v Santa Fe
řeč se točí světem v kruhu, nikdy nejde o kafe
obrázky v kavárně na zdi, jsou portréty neskutečna
vezmou tě kam nikdo nesmí, ukážou ti co se nezná
mezi čtyři dřeva rámu mockrát vejde se náš svět
teď je jasné: rovnoběžkám je proč rámy závidět
jen mít papír a mít barvy a ještě za model krásku
štětcem sekneš mezi rámy rovnoběžkám taky lásku
jejich chladné chytré řeči dostanou tím možná květ
teprve pak bude důvod rovnoběžkám závidět..
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Linzerka, CULIKATÁ
Komentáře (0)