O pohádce
Pohádky jsou kouzelné,
proto i tak nádherné.
Vždy k dobrému konci spějí,
děti se i u nich smějí.
Snad každý jako malý chtěl být princem či princeznou,
Krásnou milující a zároveň líbeznou.
Možná chtěl i sekat hlavy drakům,
snad doletět do nebe k těm bílým mrakům.
Ano každý svého hrdinu po svém maloval,
a do svých snů si ho na pomoc vždycky přivolal.
Já teď dětem tuto fantazii závidím.
Sám už svého hrdinu v noci nevidím.
Proto děti místo televize radši pohádky čtené poslouchejte
a tu bednu s knížkou v ruce vypínejte !!
Přečteno 312x
Tipy 10
Poslední tipující: PetTulak, Gabrielle, Douša, Sladkalu, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)