Až jsem se zasnila a poohlédla životem nazpátek...krásně se četla...o)
01.11.2010 20:00:00 | střelkyně1
než se brány nebe otevřou /tak tady budem dlít
a jaký si uděláme / tak takový to budem mít
než se brány nebe otevřou / tak tady budem stát
a kolik toho druhým dáme /tak tolik můžem brát..
01.11.2010 19:37:00 | šuměnka
Až nebeské brány otevřou svět
mnozí budou nám závidět
a proto říkám bez nadsázky
možná nebudem chtít zpátky
01.11.2010 01:17:00 | carodejka