useknutá
Už se mi ani nechce
psát,
hledat slova
duchaplnost
spasitelnost
útěchu - lži
klid
chce se mi
skákat přes gumu
pekař peče housky
a nehledat v tom dvojsmysly
smysly
vubec nic
Jenom se zmenšit
dát si volno
bez vzpominek
vzít si tu gumu
a mazat
a mazat
a mazat
žít pryč
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Hrábě, CULIKATÁ, Sladkalu
Komentáře (2)
Komentujících (2)