..když seděla jsem v horkém prameni
a hlava na hlavě plavala v páře dechu vody
tak nejspíš taky troufnula bych já si na výplody
které by posléze tu někdo ocenil...
/však únava si vzala mozku plody
a mně jen prázdný dukát pro štěstí tu zbyl/
01.11.2010 15:48:00 | šuměnka
vjemy stékaly
ševelily jak lem krinolíny
usadily se na třípatrovém dortu
obtočily konce dlaní
kolem bezvousé tváře
a jemně bodly
jen tak
pro zapamatování letící vůně
svařeného vína
v cínovém poháru..
a ulpěly
na obrázku...Amora a Psyché
01.11.2010 09:00:00 | Mbonita