Postesknutí
Den za dnem,
noc za nocí …
utíká nám život mezi prsty,
utíká a odplouvá,
nezbyde z něj ani vteřina.
S časem si tak moci hrát,
urychlovat jej,
či nařídit mu – stát!
To by si přál asi každý z nás,
kde co by pak šlo snáz…
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)