Kapsářka
Popolezte o kus dále,
žádá mladík starší dámu.
"Chlapče, proč tak neurvale?
Chytněte se támhle rámu."
Tak se mladík jako pěna
chopil madla a k té paní,
chce si sednout krásná žena.
"Je to tady prosím k mání?"
Takovým vždy místo jistí,
pro chování mnohem lepší,
doma ale záhy zjistí,
že je o tři stovky lehčí.
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, divoska_jaja, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, la loba
Komentáře (0)