Poloprázdná a poloplná
Anotace: věčný souboj optimistů a pesimistů
Dvě sklenice vedle sebe.
Slunce skrz ně maluje duhy na polštář.
Jedna poloprázdná.
Druhá poloplná.
*
Ale obě mají jedno společné.
*
Čekají, až se jim někdo dostane pod kůži
(a probojuje se na dno)
*
Tak nezdržujte se planým filozofováním...
Nebo umřete žízní.
(po životě)
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, WhiteSkull, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)