Buddha se opil /jak mnozí hloupí
smál se, co tropím
pak usnul s kopím...
Zůstala jsem ve Věčnosti tichá
jak pěna, co mořský příboj míchá
čekajíc na rozbřesk / nebeského břicha
A Buddha oddechuje, dýchá
mně hlava bolí, píchá
z kocoviny / a mnicha...
01.11.2010 18:45:00 | šuměnka