Jako bych slyšela Puškyna
představím si jak recituješ
úsměv a v očích nevina
všechno krásné si vybavuješ
Dojemné milé spontální
a v závěru slova finální...
že ten, kdo jednou zkusil vody
proudem tváře si omývat,
sám sobě potěchou, vírou, svody
stane se. Sám i sobě kat.
03.11.2010 15:54:00 | carodejka
Píši Vám, drahá Veroniko
že osiřely naše pláně
a tak se dávám na Mexiko
/ tak netvařte se zadumaně /
Za hranicí na oslím hřbetě
se budu nocí drkotat
a stesk po Vás i po mém létě
vyvolá v duši temný chlad...
Píši Vám, drahá Veroniko
že za obzorem svítá pláň
že koštuju z kaktusu mlíko
a na dálku Vám líbám dlaň...
03.11.2010 12:24:00 | šuměnka
Vy jste kousci, jeden názor lepčí než druhej, já mám tuhle veršující partičku stejně mco rád :))) -S-
02.11.2010 13:13:00 | Skywalker
stala se náhle sobě katem
a v křečovitém úsměvu
poznala vinu s ránem i se soumrakem
ve víně pravdu ...listu záchvěvů
ANEB nepíjte to víno z listí Pražáci :)
proč já ze všeho nakonec udělám nějakou blbost:)
krásná krásná krásná :)sobě Katka nebo Veronika :)
02.11.2010 13:06:00 | Noc17