Já ho sice neslavím, ale vím o něm..krásně jsi tu atmosféru popsala :-)
01.11.2010 21:48:00 | Chancer
Ano, jistě se máš ráda... musíš, jináč by nešlo mít rád druhé a také nalézat jistá pochopení, či snad utěchu, ať už pro druhé, či sama pro sebe... třebas jenom tím, že napíšeš báseň a právě třebas takovouhle... ST!
01.11.2010 20:48:00 | NikitaNikaT.