Konec
Anotace: Jsou to mé prvotiny, tak prosím buďte schovívaví. Ne kritiku rád ulsyším, ať vím co změnit mám
Konec
Když už máš pocit, že nemůžeš dál
Život, že bral a nic, vůbec nic ti nedal
Věz, asi to tak bude
Nic víc ti stejně nezbude
Den za dnem plyne
Na dně sklenky pravda bude
Provaz a židli přítelem nazýváš
Smrt si k sobě voláš
Nic miň ani nic víc
Každá věc má rub i líc
Tak už to skonči, na co čekáš
Život a právo na něj máš
Když ty ho nechceš, smrt tu vždycky máš
Na hřbitov se dostaneš
Ke svým předkům ulehneš
Trápit už se dál nebudeš!
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Gringer, Šerák, jitka.svobodova, v.hercik, hubape
Komentáře (1)
Komentujících (1)