Osudová
Anotace: Snad se to někomu zalíbí
Osudová
V temné noci bez hvězd a měsíce
Hrobové ticho přerušily kroky
Kolem té staré sochy světice
Chodím sám už roky
Vzpomínkami se užírám a žiji
Na moji lásku, co bůh si k sobě vzal
Denně ryji držkou v zemi
Co já bych za to dal
Mít ji zpět ve svém náručí
Laskat ji ve vlasech
To jen smrt mi zaručí
Opětovné setkání v nebesech
Tak bloudím světem dál
Chodím a přemýšlím, proč jen jsem sám
Společnost a lásku já bych bral
Ale jen myšlenky na smrt mám
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Gringer, hubape
Komentáře (0)