z koloběhu vychýlena čar
nosila tmavomodré džíny
seprané, vetché na kolenou
až svítil oblý kolen tvar
tou látkou dvakrát roztrženou
vstříc světu bělostí kopretiny
***
Jiří senior
02.11.2010 18:47:00 | j.c.
Nebe plné hvězd -
to je tvoje báseň dnes
-zajímavé přemítání
i mě k přemýšlení nutí.
K přemítání o hvězdách.
01.11.2010 22:55:00 | s.e.n