Kouzelné snění
Anotace: ...Na lůžku z noční oblohy chtěla bych spát...
Na lůžku z noční oblohy
chtěla bych spát,
do vlasů hvězdy si zaplétat.
Protančit noc s vládcem stříbrným
na hudbu,
kterou Cherubíni budou hrát.
Střevíčky z červánků, padnou mi akorát,
mlžný šat třpytí se rosou,
stříbrnou nocí parketem proplouvat
lehounce, s hvězdnou noblesou
na hudbu,
kterou Cherubíni budou hrát.
Proč sny jsou tak krátké !
Sníme jen kratičkou chvíli.
Proč bdění není stejně sladké
a proč na housle nehrají Cherubíni...?
Přečteno 317x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, Danga, Květka Š., Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Agniezka, Špáďa
Komentáře (3)
Komentujících (3)