Vzpomínek kamínky :)
Nikdy nezapomenu
na Tvůj uličnický pohled
kdy nevěděls
kam s očima se podět
Nikdy nezapomenu
na příjemné brnění
když mé pravé koleno
podlehlo Tvému hlazení
Nikdy nezapomenu
na Tvůj pevný stisk
když s úsměvem na rtu
ruku mou ve svých si tisk
Nikdy nezapomenu
na sladký polibek na čelo
mezi vlasů pramínky
kdy zhoupl se svět
a všechno se točilo
a já věděla, jak moc Tě chci
Nikdy nezapomenu
na Tvé pevné objetí
když den začal odhazovat
mámivé noci prokletí
Nezbylo nic než jít
a vzpomínek kamínky...
Nikdy nezapomenu.
Komentáře (0)