Prázdný byt
Anotace: Nemám rád prázdné byty...
Dnes jsem v bytě sám,
s náladou co tak dobře znám,
kterou stěží z mysli odháním,
nejde to - ještě se nebráním,
když zvláštní neklid přichází,
a smutek srdce udolá,
ze stesku z bílé samoty,
po tom kdo rád mě má.
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (0)