Farby...
..vystúpiš
zo svojho šedého tieňa
do ešte šedšej reality
najšedšieho života
..ten pocit,
že si navyše,
je najsilnejší
silnejší ako láska
či nenávisť
..keď..
nie je to jednoduché
a nikdy nebude
a keď vystúpiš..asi
už niet cesty
..späť ani vpred
keď sme pri tých farbách
akú má ten váš zasratý život?
..ktorý odtieň šedej je ten váš?
bledý?
tmavý?
..iná stála farba doživotne na život neexistuje!
výskumami overené..
..nakúpte si dobrú zásobu vreckoviek,
tie farby sú ku*evsky blízke a bolestivé...
Přečteno 336x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Danger, al-pacino, radexk, Lioness, Bíša, Mbonita, James Libustka, Petbab
Komentáře (5)
Komentujících (5)