...

...

Anotace: ...

Za sklem mlhavého rána
díváš se
za odcházející siluetou.
Tvé pocity se mísí
s probdělou nocí
a chutí vína
a staženou roletou.
Tak jako nyní
jsem už
párkrát odcházela
a každé ráno
i to jasné
se nám zdálo mlhavé
nad nejasnou budoucností.
Autor jvacl, 02.11.2010
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí