Anotace: Lehoučké radostně popůlnoční smutnění. Minidílka XCVIII a IC
Sbírka: Minidílka
Ve víně je většinou u tepla krbu ukryta pravda o létu...ale pro většinu je v něm ukrytá setsakramentská opice!:-)))
06.11.2010 21:58:00 | střelkyně1
Karsíku,
metylu ti naleju,
co se do tě vejde.
Pak ti hlavu umeju,
kůži ze zad stáhnu,
báseň na ni napíšu
a dám ji ...
... třeba bláznům.
02.11.2010 22:41:00 | Zasr. romantik
Zajdu na špedlíkový, to chci ochutnat
pak domů o slepecké holi kopýtat
posílám napřed ST
snad víc to nebude stát
02.11.2010 20:46:00 | Kars
na dně sklenky
vidíš sny
i oči lásek svých
a někdy slyšíš i smích
jemný jak hudba loutny...někdy
ST
02.11.2010 20:39:00 | Mbonita
Pustit mok ten do jeskyně k ochutnání
poválet ho na patře a polahodit kout i za ním
přivonět a nabrat v sebe léto celé
rozprodit jím řečistě, co vede tělem...
02.11.2010 13:38:00 | šuměnka