Ta závěrečná sloka je prostě perfektní a řekla bych, že je takovou korunou na tom celém dílku, což je prostě perfektní. ST!
03.11.2010 17:38:00 | NikitaNikaT.
...ego davu rychle roste a bývá nebezpečné...., má však v sobě zárodek sebezničení, je to jen otázka času... ST!!!
02.11.2010 20:00:00 | Danga