Falling in love
Udělal jsi
mé srdce
tak šťastným
že jsem zvracela krev
-A kdyby mělo tvář
jistě by se usmívalo-
Cítila jsem se
legračně
(uvnitř řev)
už při prvním polibku
Venku se stmívalo
byly -4°Celsia
Bála jsem se
pod sprchu
abych tvůj pel
ze své kůže nesmyla
Bez strachu
že bys chtěl
blízkost našich dlaní
oddálit
Nebo že bys
chtěl mne napálit
..jsem se zamilovala
Přečteno 401x
Tipy 18
Poslední tipující: Špáďa, Gabrielle, Bíša, hašlerka, Churry, Larey, jitka.svobodova, Doradan, UCET KE ZRUSENI, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)