Lehká děva
Police plná jeřabin,
slunce na ně svítí.
Starý žid kráčíc po ulici,
v jeho košíku cosi klíčí.
Dohořelá cigareta,
v ústech lehké děvy.
Ptá se na cíl
a kolikrát ještě pujde do směny.
Slunce tahá všechen lid pryč,
Jdou oslepeni jím,
za Krysařovou píšťalou,
do rokle stále s ním.
Stále opakující se verše,
na křídlech holubice.
Starý žid už nežije
a děva chce stále porche.
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Dona Quixote, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Sladkalu, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (2)
Komentujících (2)