Letokruhy
°
V letokruzích mají stromy kroniku
záznamy strádání
a pak když na stráni
konečně zapršelo
Kam ukládá historii moje tělo
... chvíle starostí
... čas radostí
Ty první se mi píší na čelo
ty druhé tam
kde se víčka sbíhají
A když se mi díváš do tváře
čteš si ve mně potají
°
Přečteno 514x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, takova, Gabrielle, Bíša, TetaKazi, Zasr. romantik, s.e.n, jita.1965, la loba, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)