Pražce
Anotace: ...ve vlaku člověka napadne cokoliv
Tak blízko
A přeci od sebe
I kdyby chtěli
Jeden druhého
Se nikdy nedotkne
Jedno je spojuje
Kolejnice
Přechází po ní
Slova, myšlenky
Kdo je z toho vyseká
A dá je k sobě
.
.
.
Nikdo...má to tak být
A tak to i zůstane
Přečteno 326x
Tipy 13
Poslední tipující: jakubisko, Gabrielle, Bíša, Jiná, Churry, dream in emptiness, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)