Ukradená
Anotace: cítím s ním...a sním...
Přicházíš za mnou připravená
vnímáš, že muž jsem a ty žena
předvádíš se mi obnažená
Já nejsem připravený
Stahuješ mě dolů
Přesto tě chci
a tak jsme spolu
Vyzrál jsem rychle
Dík tomu,co znáš
máš mě máš
Ale jen polovici
mám brzdu po levici
A díky svému zrání
chápu už co mi uděláš
Jsi první
přiznávám se
Zapsané navždy bude v čase
Chtěla´s mě, i já tebe
tak mělo se to stát
Dobrá tedy
historii si berem za vlastní
není to poprvé a
ani naposledy...
Přečteno 408x
Tipy 36
Poslední tipující: Denael, Kapka, enigman, drsnosrstej kokršpaněl, Paulín, PIPSQUEAK, Bíša, Holis, la loba, Lota, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)