Jsem tu...

Jsem tu...

Anotace: Vidí mě někdo???

Jsem tu...

Jsem tu., čekám na zázrak,
pálí mě oči, přicházím o zrak.
Nevadí, čekám i nadále,
stále tu-třesoucí se zimou, ale..

Stále jsem tu, čekám na lásku,
ústa ztuhlá-líbala by-nelze-mám na nich pásku.
Nevzdávám to-počkám, zřejmě zpoždění,
o nic nejde, jen shon každodenní.

O rok později na onom místě jsem tu znovu,
nikdo neřekl mi, kudy domů.
Stává se-nevšimli si mě ještě,
jsem tu..jen já a ty kapky deště..
Autor Niké, 13.01.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí