Pod širákem
Anotace: ...Nebe a stromy nade mnou, spacák a teplá zem pode mnou...
Nebe a stromy nade mnou,
spacák a teplá zem pode mnou.
Z "telete" u zídky kamení
vyběhne málá myš,
v tlapkách kousek chleba.
Přiběhne blíž,
aby se předvedla, neposeda,
že vyjedla mi spíž...
Budíčkem je bublavý rozhovor,
co vede potok s kamením.
Kolorit rána dokreslí sbor,
nemaje dirigenta, oděný do peří,
nefalšovaný přírody chór...
Snídaně u ohně, co vesele praská,
z jednoho ešusu napít se čaje.
Lesní katedrála, co pohled laská,
než uhasíš oheň a vyšlápneš do kraje,
to trampské ráno je...!
Přečteno 342x
Tipy 21
Poslední tipující: Danga, Radek.oslov.Šafárik, ZILA78, synanceia, vodnař, Květka Š., Kapka, Bona, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)