Nebeské kytičky
Anotace: ...Poprosím Měsíc, ať rozjasní hvězdný třpyt...
Závoje z hvězdiček,
kam jste se schovaly ?
Zamčené na klíček,
mraky vás ukryly...
Zamčené na klíček,
do hvězdné světničky.
Ukryly před lidmi,
nebeské kytičky.
Poprosím vítr,
ať odfoukne mraky.
Poprosím Měsíc,
ať rozjasní hvězdný třpyt...
Mraky si zabalí
své saky paky,
na nebi všechno je
tak, jak má být...
Přečteno 348x
Tipy 25
Poslední tipující: Danga, ZILA78, la loba, carodejka, vodnař, labuť, Jiná, Květka Š., Skalsky Pavel, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)