Promrhání života i smrti
Anotace: Vim co je dobrý, vim co je špatný?
Dlouhédny já proválel jsem v mase,
ztracený v nevědomí, zamotaný v lase.
Běhám po betoně a chci po lese.
Kov mi štěstí nepřinese.
To štěstí už chci mít,
tak dneškem začnu žít?
Hlavu vypnu vzhůru,
však už vím, kam chci jít?
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Morsia, Danga
Komentáře (0)