Moře ticha
V moři ticha
jsem tou kterou jsem-
Tajemnou čarodějkou
i vílou s liščím ohonem.
Čekám až moje sny
Malého prince
přivábí
a on mi
růži
k nohám položí.
Píšu mu
básně
v myšlenkách
na loďky papírové,
kéž k němu doplují,
a on oči otevře
naplní moje doufání
krásou a láskou
bez trní...
Přečteno 297x
Tipy 32
Poslední tipující: Eru Alonnar, Gabrielle, hašlerka, Danga, 6thSun, René Vulkán, ZILA78, jita.1965, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)